BJJ

BJJ

Brasilialainen ju-jutsu on brasilialaisten Carlos ja Hélio Gracien perinteisten japanilaisten jujutsu- ja judotekniikoiden pohjalta kehittämä kamppailu- ja itsepuolustuslaji. Brasilialainen jujutsu painottuu erilaisiin maassa käytäviin kamppailutekniikoihin. Tyypillisessä ottelutilanteessa vastustaja pyritään viemään mahdollisimman pian maahan, jossa ottelu lopetetaan lukolla tai kuristuksella.

Lukkopaini muistuttaa hyvin paljon Brasilialaista jujutsua, mutta siinä ei käytetä jujutsu-pukua, gi’tä. Laji myös tunnetaan lyhenteellä ‘BJJ’, sekä nimellä Gracie Jiu-jitsu, Gracien suvun mukaan nimettynä.

Kokkolassa Brasilialaista Jujutsua on harrastettu vuodesta 2016. Tuoreudestaan huolimatta laji on koukuttanut jo useita kymmeniä harrastajia ja suosio onkin kovassa kasvussa. Harjoitukset soveltuvat kaikille – sukupuoleen tai fyysiseen kuntoon katsomatta. Harjoituksissa on todella tekemisen meininkiä ja tunnelma on avoin ja ystävällinen.

Aloita elämäsi kuntoremontti ja varaa vuorosi seuraavalta peruskurssilta tai tule ilmaiselle tutustumiskerralle salillemme. Takaamme tyytyväisyytesi!

Peruskurssin pituus on noin 2kk. Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa ja tarkemmat harjoitusajat vahvistuvat aina ennen seuraavan peruskurssin alkua.

Peruskurssin hinta on 100€ ja se kattaa yhdistyksen jäsenmaksun sekä peruskurssin jälkeiset harjoitukset jatkavien ryhmässä koko kevätkauden ajan. Tällä summalla voit myös osallistua kaikkiin Kokkolan Budon lajien harjoituksiin. Paikkoja on rajoitetusti, joten jos haluat varmistaa paikkasi kevään peruskurssilla, niin varaa paikkasi ajoissa!

Harjoitusajat löytyvät treenikalenterista.

BJJ:n valmentajat

Niko HartikainenEndre PregaiThomas AhlstrandMiika VälimäkiNiko KoivistoJarmo Olmala
Vyöarvo: SininenVyöarvo: SininenVyöarvo: RuskeaVyöarvo: PurppuraVyöarvo: PurppuraVyöarvo: Ruskea